عنوان کامل پایان نامه :
مطالعه ژئوپولیتیکی شبه جزیره بالکان و تأثیر آن بر امنیت اتحادیه اروپایی
قسمتی از متن پایان نامه :
پان ترکیسم فقط برای ترکها فعالیت نمیکند، بلکه برای ترکیه عثمانی فعالیت دارد، دقیقاً همان طوری که آلمان نازی تحت هیچ عنوان برای ملتهای آریایی کار نمینمود و فقط برای دولت آلمان فعالیت داشت. در بستر این ساختار، ارتباط ژئوپولیتیکی ترکیه – آمریکا نهفته می باشد که ترکیه صادر کننده تأثیرات آمریکایی تحت عنوان دولت قدرتمند منطقه میباشد. بالکان دشنه عثمانی می باشد که از سوی نیروهای نظم جدید جهانی میان جهان اسلام و پرواسلاو فرو رفته می باشد.
سایت منبع
میان جهانی که در دوران طولانی حیات مشترک تاریخی پلهای زیادی را میان هم ایجاد کرده می باشد. اگر به نقشه نگاه گردد و به یوگسلاوی فعالی و پتانسیلهای کانون درگیریهای منطقهای پرواسلاو- اسلام (بلغارستان- مقدونیه) و نزاعهای بین دولتها (ایران – عراق و عراق – کویت) و درگیریهای داخلی (لبنان- افغانستان، ترکیه، تاجیکستان) معلوم خواهد گردید که جنگ در بالکان فقط یک شاخه از طریقه دور کردن و نابود کردن ارتباطات میان اسلام و برواسلاو در مراکز توسعه تمدنها و آلترناتیو نظم جدید جهانی میباشد.
اگر نیاز به مشخص کردن باشد، خود دکترین نظم جدید جهانی براین اساسی استوار می باشد که ارزیابی و حاکمیت جهانی کشورهای میلیاردهای طلایی فقط بر اساس عدم ثبات کشورهای داری مواد خام و تشکیل حکومتهایی که از خارج کنترل می شوند. قابل اجرا میباشد. به علاوه بایستی به ایجاد کانونهای تشنج و کنترل کلیدی مناطق ژئوپولیتیکی نیز تصریح نمود. بدین ترتیب حاکمیت جهانی آن قدر که از کنترل درگیریها نفع میبرد، از کنترل مستقیم دولتها بهره گیری نمیکند.
سوالات یا اهداف این پایان نامه :
سؤال اصلی:
آیا جایگاه ژئوپولیتیکی منطقه بالکان بر امنیت اتحادیه اروپایی تأثیرگذار بوده می باشد؟
1–5– سؤالات فرعی :
چگونه قدرتهای بزرگ در طول تاریخ در طریقه مناقشات قومی دهه 90 بالکان تأثیر داشتهاند؟
علت های تاریخی و جغرافیایی شکل گیری بحرانهای منطقهای در بالکان چگونه بوده می باشد؟
بحران بالکان چگونه شکل گرفت؟
آیا بحرانهای موجود در شبه جزیره بالکان ، اتحادیه اروپا را با معضلات امنیتی مواجه ساخته می باشد؟
آیا اتحادیه اروپا برای حفظ امنیت خود بایستی به بحرانهای شبه جزیره بالکان توجه داشته باشد یا خیر؟